2015. május 14., csütörtök

Kutyatár :)

Hahó, kutyabarátok!

Kiskatánk, a mi barátságos, mindenkikedvence, apró tacskónk hamarosan világrahozza ismeretlen eredetű kicsinyeit. Ha kedvet érzel magadban egy hosszú, tartós barátság kiépítéséhez, megajándékozunk egy hű kiskutyussal.
A mama nagyon nyugodt, egyáltalán nem tacskós egyéniség. Legtöbbször csendben alszik, pihenget, napozik, kivéve, ha kalandot keresve éppen félrelép.... Ha idegen jön, jelez, de nem agresszív, nem támad, a postások és kézbesítők kedvence :) Eredetileg macskák ellen költözött hozzánk, de szelíd természete mellett a macskák mindennapos evőcimborák lettek az udvarunkban. Ám a rágcsálókat nem szívleli, talán innen ered a valódi kutya-macska barátság... 
Egyszer szétrágta a világ leggyönyörűbb horgolt csipkéből készült cipőjét.... Na akkor nagyon mérges voltam. De ezen kívül soha nem rosszalkodott (leszámítva ezt a mostani céda kilengését).
Még tudnék róla áradozni, irtó cuki kutya, aki csak megismeri, mind haza akarja vinni... A lényeg, hogy ezeket a jó tulajdonságokat minden bizonnyal a pocakjában mocorgó utódok is öröklik, így remek kis kutyusok megszületésének vagyunk várományosai. Ha szeretnél egyhez hozzájutni, kérlek, jelezd üzenetben!

Köszönöm azt is, ha megosztod, hátha más is kedvet kap :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése