2013. október 29., kedd

Szüreti....

... mulatságon voltunk szombaton, az iskolában.
Minden évben rendeznek vacsorát a szülőknek, rokonoknak, mulatni vágyóknak, a befolyt összegből pedig az iskola alapítványát gyarapítják, mert sajnos a mai iskoláknak máshonnan nem jön segítség... Gondolkodtál már azon, honnan vannak a versenyeken a jutalmak? Hát körülbelül innen.... Oviban ugyanez a felállás, az új játékok így születnek, sajnos nem az önkormányzatban teremnek.
A vacsorákra mi nem mentünk soha, nem a mi világunk a mulatós zene meg a buli... A gyerekekre is meg kellett volna mindig szervezni, ki vigyázzon, na meg kiöltözni, stb... Adtunk be alapanyagot a vacsihoz, tombolatárgyat, vagy vettünk támogatójegyet, de évek óta nem mentünk el.
Na de most nagyon okosan azt találta ki a vezetőség, hogy nem vacsora lesz, hanem családi nap! Ez szerintem a legjobb ötletük idén (eddig, de remelem, lesz még több ilyen gondolatuk). Ide eljöhetnek a gyerekek, nagyszülők, barátok, közelebb kerülhetnek egymáshoz a családok és a pedagógusok...
Volt jelmezes felvonulás a szüret-ősz témakörben, vetélkedők, kézműves foglalkozások, büfé, süti, disco, de nekünk legjobban a Csörömpölők tetszettek!:) fiatal, humoros zenekar, népzenével, gyerekdalokkal, na meg táncházzal.... 
Szívből remélem, mert nekem úgy tűnt, hogy sokkal több bevétel lesz ebből a jó kis napból, mint a vacsikból:) és kérünk még több ilyen vidám délutánt!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése